Днес се прави ритуалът Златно съкровище, който привлича богатството

Ритуал за пари

През днешния ден Луната все още ще е във фаза на Новолуние, но вече ще се показва на хоризонта. Този момент е най-силен, за да направите ритуал, с който да привлечете богатството в дома си.

Тъй като зодия Рак е покровител на семейното огнище, направеният ритуал ще привлича благоденствие за вашия дом и най-близки хора.

Фазата на Новолуние от векове се приема като вълшебна. Но за да сте сигурни, че привличате късмета към себе си, освен да си запишете и визуализирате изпълнението на желания, може да изпълните и ритуала Златно съкровище, който е много популярен в източната астрология.

Луната се намира в Рак, така че за да е максимално ефективен, трябва да го направите в жилището си.

Първо трябва да намерите чрез компас южният сектори от дома си, тъй като според фън шуй той се свързва с богатството и просперитета, и да изпълните ритуала там.

Ако в южния сектор се пада банята или тоалетната, не правете този ритуал там, а се отклонете леко, например на югоизток или югозапад, за да се пада стая като кухня, коридор или хол.

Свещи

След това запалете свещ и я заобиколете със скъпоценни камъни, като най-подходящи са ахат или злато, защото те привличат материалното благоденствие. Ако не разполагате с такива, поставете около света жълти монети.

След това визуализирайте финансовото си бъдеще и кажете на глас това, което очаквате да ви се случи все едно вече е станало.

Например: Финансово съм стабилен, Изплащам кредита си, Увеличиха ми заплатата, Имам нова кола, Имам нов апартамент и т.н.

Важно е да изричате тези думи с увереност, защото ако във вас има и най-малко съмнение, че целият този ритуал е глупав и ще се наложи да работите усърдно, за да изпълните желанията, то това наистина ще е така.

Повярвайте, че заслужавате късмета си и че дори материалните неща в живота понякога идват без особени усилия.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари