Ловци на духове видяха три призрака в британски музей

Призраци

Ловци на духове от Великобритания твърдят, че са видели три призрака и дори са успели да осъществят контакт с един от тях. Срещата на ентусиастите със съществата от отвъдното се осъществила в музей в Западен Йоркшир, където те били на обиколка след специална уговорка с ръководството на учреждението.

Водачката на групата Полин Дей влязла в музея заедно с тридесет и двама съмишленици на 27-ми май и прекарали вътре близо шест часа. Според нея и останалите ловци на духове в този ден наистина много им провървяло, защото успели да видят три призрачни фигури (на мъж, жена и дете) и да влязат в контакт с тях.

Привиденията се появили в карета от Викторианската епоха, която била един от експонатите в музея. За страховитата среща разказва и ловецът на призраци Кет Клей.

Тя приближила каретата и видяла едва забележима тъмна фигура на жена. В този момент до нея дошъл и друг член на групата, известен с умението си да общува със същества от отвъдното. Той също отбелязал, че в стаята има свръхестествено присъствие.

Духове

По-късно Клей забелязала образите на мъж и дете в близост до първия предполагаем дух. Според нея в каретата е имало цяло призрачно семейство, което вероятно е живяло през Викторианската епоха.

Малко след тази среща един от присъстващите извършил спиритуален сеанс и осъществил връзка с духа на жената. Мъжът попитал призрачната дама дали тя е била в каретата по-рано и дамата отговорила утвърдително.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати