Това са зодиите, които имат кармична връзка помежду си

Това са зодиите, които имат кармична връзка помежду си

Кармична връзка

Никой не може да избяга от кармата си, която е свързана както със сурови житейски уроци, така и с награди, които ни се полагат по право. Това се отнася и за любовта.

Според астрологията карминният ни багаж може да се разгадае по наталната карта, като има зодии, които са свързани един с друг от предишни животи, защото имат на какво да се научат, когато станат двойка.

Вижте в галерията ни кои са двете двойки зодии, които се привличат силно, защото кармично са обречени един на друг.

Вероятно е връзката им да преминава през големи перипетии, но всички те са за добро.

Лъв и Лъв

Карма

Хората, които са родени под знака на Лъва или в неделя – ден, който е покровителстван от Слънцето, трябва да градят увереност в себе си, чувство за собствено достойнство и да изявяват уменията си, а на това могат да се научат само от друг представител на зодия Лъв. Заедно ще си дават подкрепата, каквато очакват, и ще правят необходимото, за да се чувстват специални.

Риби и Скорпион

Тъй като и двата знака са водни, тяхната връзка може да се характеризира само с две думи – силни емоции. От Рибите Скорпионите се учат да не се плашат от маниите си и да говорят открито за чувствата си, понеже зодия Риби мигат да предразположат всеки към откровеност. Скорпионите, от друга страна, пазят Рибите от тяхната детска наивност и им помага да вникнат в дълбочина на случващото се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати