Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Тайните на първите дами, които ще ви шокират

Тайните на първите дами, които ще ви шокират

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 6 Снимки
Тайните на първите дами, които ще ви шокират
Снимка: Wikimedia

2. Нанси Рейгън


Нанси е била дългогодишен съветник на 40-тия президент на САЩ – нейният съпруг Роналд Рейгън. След неуспешния опит за убийство през 1981-та тя се ангажира изцяло с неготово благополучие. Малко хора обаче знаят, че тя е била обсебена с астрологията. Тя имала личен астролог и консултирала всяко свое решение с Космоса.

Да си първа дама определено не е лесно. Всяка жена, колкото и да е силна външно, има своите тайни и слабости. Това важи с пълна сила за първите дами.

Жената до президента винаги трябва да е перфектна. Тя трябва да изглежда добре, да е поддържана и да се държи на положение, и то без значение как се чувства наистина. Често истинската същност на тези нежни същества остава скрита зад добре обмислена и тренирана фасада. Ще се учудите колко неща не знаете за едни от най-известните първи дами.

В класацията си сме събрали най-големите тайни на шест от най-популярните първи дами за всички времена. Ако тези жени бяха обикновени, те не биха предизвикали интерес. Учудващото е, че те са успели да скрият личния си свят, когато цяла нация следи всяка тяхна крачка. В галерията горе може да видите кои са най-големите тайни на по-известните първи дами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати