sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво се случва на Луната?

Какво се случва на Луната?

Луната

Всички аномални явления на Земята са нещо като проверовъчни тестове за човечеството, създадени от извънземни пришълци.

Това е теорията на научния сътрудник Фоменко от един от тайните институти край Москва. Според него всички отвлечени от извънземните хора са "превъзпитавани" и заселвани в извънземни бази. От хиляди години една от най-големи бази се намира на Луната.

Дали твърденията на Фоменко са измислица? Още от времето на Галилео Галилей Луната се наблюдава от безброй телескопи. Първите открития са от 1897 година.

Повече от 2 хиляди съобщения за появяващи се и изчезнащи огнища, линии и геометрични фигури на лунната повърхност са получени в Британското астрономическо дружество. След бурни дискусии учените стигнали до извода, че на Луната става нещо странно.

През 50-те години на миналия век много обсерватории отбелязали върху картата на Луната повече от 200 бели сферични обекта. А през 1963 години били отбелязани две групи ярки огньове, северно от кратера на Града. По-късно те изчезнали, но били забелязани край друг кратер.

Според учения Джордж Леонардо върху Лунната повърхност са разположени многобройни огромни механизми. Повечето от тях са изоставени, но някои продължават да работят, пише в. "Зодиак и мистерии".

Какво се случва на Луната?

В зоната на кратера Кинг се наблюдава голяма активност. Там от снимки добре се виждат механизми с формата на Х и големина 1.5 мили. Леонардо открил на Луната и цилиндри, обли и осмоъгълни кубета. В морето на Кризите, той различил правоъгълни съоръжения с обли петна в основата, а на дъното на кратера Коперник тези съоръжения имали триъгълна форма.

Руски астроном пък открил с телескоп на Луната изкуствено съоръжение в Морето на спокойствието. То имало форма на паралелепипед и размери 15х3 километра. Съдейки по блясъка, съоръженето е било направено от метал.

"Когато преминавахме край Луната, до нас летяха маса обекти: бели и блестящи. Явно имаха двигатели", разказва един от астровантите на Аполо 15.

Негов колега от мисията Аполо 11 пък изпраща следното съобщение до земната база, когато стъпна на лунната повърхност: "Виждам безброй малки кратери с диаметър 6 до 15 метра. На половин миля от нас се виждат следи, които изглежда са оставени от танк... Тук има големи обекти, сър! Огромни! О, Боже! Те са от другата страна на кратера и ни наблюдават".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Котенце
Котенце
07.11.2015 09:54
NLO да бе това са пълни глупости дори и да видя енело няма да повярвам
0
1
чичо
чичо
15.11.2013 15:44
Вие май наистина сте изперкали..или другия вариант много слабо информирани.При сегашните технически възможности не знам как си представяте ,че може да има нещо на Луната и то да не е забелязано от САЩ,Русия и още някои др.напреднали...И при това да остане скрито..
2
7
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
30.09.2011 23:39
За много изследователи на аномалните явления съществуването на НЛО е безспорна истина. Основния въпрос, който ги вълнува е, откъде се появяват летящите чинии ? Някои предполагат, че идват от други измерения, други ги смятат за кораби на подводна цивилизация, чието възникване се корени в потъналата Атлантида, трети разполагат тяхната база в кухата част на нашата планета, която според геофизиците изобщо не съществува на Земята. По голямата част все пак смятат, че НЛО пристигат от Космоса.
Появява се хипотеза, че истинската база на НЛО се намира на Луната.Изглежда поради това американците прекратяват полетите си към сребристата красавица.
откъс от книгата Загадките на Луната, автор А.И.Войцеховски.
Съществуват многочислени Кораби-Майки, които отдавна са в орбита около Земята.
1
0
to4ilar4eto
to4ilar4eto
02.07.2011 14:58
Да ви кажа, от всичко, което съм прочел са много видовете пришълци, които са изградили някакъв съюз с добри намерения,
които ни мислят доброто, но има и зли изънземни, които се интересуват само от ресурси, защото сме удобна плячка.
Тези лошите се очакват 2012 година. Сега за тобрите въпрос. Запитвали ли сте се колко големи и унищожителни метеорита са паднали на Земята от както съществува човечеството ? Чакам отговор. А статистиката според учените е:- вероятноста да падне метеорит и да те удари по главата е по-голяма от колкото да те удари гръм. Някой да знае да му е паднал метеорит върху главата ? Та стигам до извода, че нещо ни пази и то много добре. P.P. Каквото и дастава, искрено се надявам да доживея времето, когато официално ще бъде осъществен първия контакт! После няма значение хора, няма значение. При всички случаи ще оцелеем и ще дръпнем космически технологично.
1
0
DD
DD
06.01.2011 12:07
Колкото и да не вярваме - те съществуват и това вече е сигурно. Скоро ще се покажат - те ни подготвят за тази среща. Само дано човечеството да е достатъчно подготвено.
3
0
диди
диди
28.12.2010 09:53
Аз мисля, че няма извънземни. Тези открития обаче изглеждат достоверни за това започвам да вярвам, че някъде там, дали на Луната или някъде другаде, има извънземен живот. Дано да не ни направят нещо лошо, а само да ни наблюдават. Хич не ги обичам такива същества като:извънземни, духове, демони, върколаци и какво ли още не.
1
3