Меркурий влиза в Близнаци! Разберете какво да очаквате

Меркурий

От 30 май Меркурий ще се намира в територията на зодия Близнаци. Както планетата, така и зодията са отговорни за комуникациите, които означава, че през следващите няколко седмици общуването ще е с приоритет.

Меркурий е планетата-управител на Близнаците и когато се движи в своя знак, се приема, че е на своя територия и качествата му се засилват.

Любопитството, търсенето на нова информация, общуването и желание за създаване на нови контакти. Ще сме по-общителни, а интересът ви лесно ще са запалва.

Много от хората ще се насочат към увеличаване на знанията и уменията си. Сега е най-подходящият период да започнете нови курсове и да развиете интересите си до професионално ниво.

Може да обърнете по-сериозно внимание на вашето образование и да се явите на изпити. Периодът е подходящ и за подписване на нови договори, продажби и пътувания.

Когато Меркурий се намира в Близнаци, е възможно да се отприщят много нови идеи, като ще ни е много по-лесно да споделяме хрумванията си, защото няма да се притесняваме от критиката.

Сега е време да прилагаме нови модели и да се възползваме от от информацията, за да развием проектите си. Меркурий в Близнаци провокира и към по-голямо търсене на разнообразие.

Близнаци

Обичайната рутина ще ни се струва скучна, а и ще имаме достатъчно възможности, за да разчупим графика си.

По-активни ще се и в романтично отношение. Макар че тази позиция на предразполага към сериозно обвързване, в следващите седмици ще имаме шанс да пофлиртуваме и да създадем нови познанства.

За да разберете от коя сфера може да черпите нова информация, къде може да научите нещо ново и къде може да създадете нови контакти, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Близнаци.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати