Марс преминава в Рак! Ето кое ще е най-значимото за периода

Марс

На 5 юни Марс – планетата, която е отговорна за нашите действия, ще се движи в територията на зодия Рак. До 20 юли ще насочва енергията и желанието ни за победи в семейната среда.

В астрологията Ракът се свързва със семейството, дома, сигурността и грижата. Когато Червената планета се движи в този знак, той ще насочи желанията ни към постижения в тази област.

Може да започнем нови проекти, свързани с нашите роднини и семейство, или просто да има отделим повече внимание в периода на Марс в Рак. Сега е време да планирате и задачите си, свързани с дома.

Ще бъдем по-борбени и целеустремени, когато действията ни засягат нашите близки хора или нашия уют. На моменти обаче може да сме по-чувствителни от обикновено и да търсим подкрепа от хората, които ни обичат безусловно.

Тъй като Рак е най-емоционалният зодиакален знак, а чувството му за самосъхранение е силно, когато Марс се намира на негова територия, може да ни направи агресивни, когато се чувстваме наранени или обидени.

Зодия Рак

Спортът е идеален отдушник за силните емоции през следващите седмици, а най-препоръчителен е боксът.

Действията ни до голяма степен ще се влияят от емоциите ни и е възможно да реагираме доста драматично, все едно всеки един въпрос е на живот и смърт. Смяната на настроения също е характерна за този транзит – от тъга и плач до неконтролируем ентусиазъм.

В един момент както сте готови да направите всичко за близките си, в следващия момент рязко ще се отдръпвате, понеже смятате, че те не са готови на същото за вас.

До 20 юли ще се борим с всичките си вътрешни слабости, а необмислените рискове няма да са ни по вкуса.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари