Извънземните изследват земята на квадрати

Извънземните изследват земята на квадрати

Преди известно време френският уфолог Еме Мишел провел следния експеримент. Отбелязвал върху картата на Франция местата, където били наблюдавани НЛО.

Той констатирал интересна закономерност. Съобщенията за наблюдения на НЛО в продължение на един ден идват от места, разположени на картата по права линия. Става въпрос не само за едно НЛО летящо по права линия, а за различни "апарати" с различни форми.

Мишел приел това за закономерност, а наблюденията си изложил в книгата си "Загадъчни и необясними обекти".

Подобни наблюдения извършил и новозеландският летец Брус Кати. По същия принцип той отбелязвал върху картите на Нова Зеландия и Австралия местата, където били наблюдавани НЛО. Всички точки описвали прави хоризонтални и вертикални линии, които се пресичали под прав ъгъл и образували квадратна мрежа със страни на квадрата по 33 мили.

Впечатлени от откритията на Кати френските уфолози Лавие и Гаро отново повторили експеримента върху територията Франция. Получила се същата картина: квадратна мрежа със страни по 33 морски мили!

Изследователите не смятат съвпадението за случайно. Вероятно извънземните са разчетрали картата на земното кълбо на квадрата и методически го изследват. Правят същото, което би постъпил всеки учен, желаейки да изследва някакъв участък от земната повърхност.

Друг специалист по уфология, д-р Фридман твърди, че нашата планета се намира на ниско ниво на развитие, пише в. "Зодиак и Мистерии". Тук е възможно да се търсят образци на генетични експерименти, да се наблюдава развитието на примитивното ни общество, което унижощава природата и дестабилизира климата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Лилия Василева
Лилия Василева
31.03.2013 11:16
Никой не иска да ни изтребва до крак. Ако имаха такова намерение, извънземните щяха да го направят още преди хиляди години, има не малко следи от тяхното присъствие на Земята.
3
0
истината е в нас
истината е в нас
11.10.2012 13:28
защото,мъдростта се изживява,не се научава
1
0
Viktor
Viktor
09.02.2012 22:29
Защо извънземните не биха искали да ни помагат...те ни виждат какви сме,убиваме планетата си,себе си избиваме взаимно и какво ли още не.Затова по скоро да ни завладаят и изтрепят до крак.
1
0