Виж кога е рожденият ти ден през 2017-та, за да знаеш какво те чака

1 от 7 Снимки

1. Понеделник – Луната


Ако тази година рожденият ви ден се пада в понеделник, подгответе се за една силно емоционална година. Семейството и домът ще са сферите, които изискват най-много внимание и макар че ще се появяват събития, които лесно ви разплакват, ще може да разчитате на силната си интуиция. Имате отлични възможности да се погрижите за уюта и комфорта на най-близките си хора. Може да имате нужда по-често да оставате насаме с мислите си и да се изразявате по творчески начин;

Погледнете календара за 2017-та и вижте през кой ден от седмицата се пада рожденият ви ден. По това дали сте празнували в понеделник, вторник или друг от дните може да разберете как ще протече годината за вас.

Всеки от дните е покровителстван от определена планета и когато символиката на тази планета и датата, на която сте родени, съвпаднат, ще влиянието ѝ през цялата година.

И за да сте подготвени за изпитанията и наградите, които ви очакват през 2017-та, вижте под влиянието на коя планета се намирате през годината. Разгледайте галерията ни и вижте коя планета кой ден управлява.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати