sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зодиите без самочувствие са три! Вижте ги само тук

Зодиите без самочувствие са три! Вижте ги само тук

1 от 3 Снимки

1. Везни


Всяко остро отношение е способно да нарани кръвно Везните. Ако в детството им родителите и съучениците са се държали строго с тях и са ги обиждали, това остава белег върху поведението и психиката им буквално до края на живота им.

Интересното е, че никога не мечтаят за точно определен външен вид, но държат да са перфектни по характер. Това обаче ги обърква и прави поведението им алогично. Околните често ги подценяват и не ги уважават;

Всеки човек е един отделен свят. Не съществува обаче индивид, който да не се е притеснявал от вида си. Самочувствието е нещо, което се гради с години, но някои хора така и не го постигат.

Има три зодии, които страдат от особено ниско самочувствие. Обидите ли ги за вида им, те никога няма да го забравят. Състоянието им се утежнява с годините.

Сами се досещате, че горе в галерията ще откриете зодиакалните знаци на най-суетните, най-чувствителните, най-неуверените и лъкатушещи сред безброй варианти и мнения представители на хороскопа.

Ако попадате сред тях - горе главата! От вас се изисква да осъзнаете и приемете проблема си, преди да намерите решението му и да минете успешно през него.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.03.2019 23:01
За телеца е напълно вярно :''''(Не искам да имам нищо общо с никой ,а да съм сама.:]
0
0