Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 5 Снимки

2. Ритуал с перо


Ако се стремите към успех в делата си, то се сдобийте с перо от птица. Сивото перо помага в службата и в кариерното си развитие. Черното перо пази от врагове и недоброжелатели. Бялото дарява с покровителство от висшите сили. Цветовете също имат значение - червеното или розово носят любов, синьото - здраве, а зеленото – пари. Перото от сврака носи успехи във финансовия сектор, а това от врабче ви помага да успеете в деловите отношения. За да имате по-голяма възприемчивост в ученото ви е нужно перо от врана или бухал. Пауновото дарява със слава и бързи успехи, а това от петел - възстановява здравето и дава носи сили.

За да активирате магическите способности на перото, е нужно да го активирате със следните думи: Мафафуа занги дие аргмафон. Заклинанието е универсално и се използва за всякакви желания. Перото действа само, когато го носите непрестанно с вас.

Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в стремежа към успех. Те идват на помощ и при сбъдването на най-съкровените ни желания.

Известният плосък камък с отвор е познато още като Птичи Бог. Той е талисман за щастие, поверието е, че изпълнява и желания. Носи се в портфейла или на каишка на шията. Тайната на талисмана обаче остава скрита.

За да се активира, трябва да погледнете през дупката на камъка и да визуализирате в нея желаните от вас събития. След това до положете в юмрука си и го затоплете. Силата, с която го стискате и топлите, ще бъде използвана за въплъщаването на вашите мечти в реалността.

В галерията горе сме събрали още от най-мощните ритуала за сбъдване на желания. Ето какво трябва да направите и вие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати