Най-големите предатели сред зодиите са точно тези

1 от 5 Снимки

Телец


Привидно най-спокойните личности на света, те дават всичко от себе си, за да осигурят любов на половинката си. Стане ли въпрос за публични изяви обаче, той предпочита да крие любимия си. И измисля хиляди оправдания, с които да обясни отсъствието си на последното парти.

С една дума – Телецът е склонен да предаде и излъже за това, че няма половинка, отколкото да ѝ признае истинските си чувства. В повечето случаи истината е, че просто използва този човек за нуждите си. Всичко се променя, когато Телецът срещне сродната си душа.

Предателството е нещо крайно неприсъщо за голяма част от човечеството. За зодиите, за които говорим обаче, то е неделима част от ежедневието.

За никого не е приятно да бъде предаден. Ако около вас има човек от тези зодии обаче, не се предоверявайте – никога не е приятно точно човекът, на когото разчиташ, да ти забие нож в гърба.

Най-добре се запознайте със списъка с предатели и изградете добре защитата си срещу тях. Разгледайте в нашата галерия кои получават място на стената на срама.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Silvana Stoeva
Silvana Stoeva
06.04.2019 17:23
Един от най - великите бизнесмени от зодия Риби е Стив Джобс.какво да ви кажа...
0
0
Анонимен
Анонимен
03.03.2019 09:09
Грешна Ви е представата за водолеите, но няма нищо, така или иначе сме свикнали все да оставаме неразбрани. Водолеите сме неспособни на отмъщение, защото просто нямаме време и желание за това. А проблемите между хората идват не от това кой какво казал, а от това кой как го е изтълкувал. Следователно разбирайте ни както си искате, пък ние си знаем, че не целим да нараняваме никого.
14
0
Anita Ivanova Karisima
Anita Ivanova Karisima
22.05.2017 12:08
Автора явно не се сблъсквал със скорпионското жило. И това определение за скорпионите изобщо не е вярно. Никога не се подмазваме на никого, винаги казваме каквото мислим в очите. Аман от псевдо астролози!
17
8
Анонимен
Анонимен
07.04.2019 07:21
Грешите майка ми е скорпион не намирам нередно поведение
1
0
Vania Gueorguieva
Vania Gueorguieva
21.05.2017 21:59
Описанието няма нищо общо със зодия Скорпион. Авторът е силно заблуден. Подобни характеристики доста често са присъщи за Рак и Близнаци.
16
6