Вижте съветите на Нумерологична прогноза до 21-ви май

1 от 11 Снимки
1. Пазете личната си свобода
Важното тази седмица е да намерите нещо приятно, което може да споделите с някой, който ви интересува. За да са положителни взаимоотношенията ви, се нуждаете от споделени дейности. Не ви е лесно да направите това, което другите искат от вас. Желанието да се адаптирате ще ви донесе дългосрочни резултати, стига да не компрометирате личната си неприкосновеност. Работата тази седмица ще е на първо място. Дисциплината ще ви даде много повече свобода, отколкото обикновената рутина.

За да узнаете какво ще ви се случи в следващите седем дни според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събирането на числата достигнете до сбор 11 или 22, не ги редуцирайте до едноцифрено число, тъй като в нумерологията те заемат много специално място и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче, трябва да извършите събиране, докато получите число между 1 и 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в такъв случай ще е сборът между 1, 6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6 и така се получава едноцифреното число 7, явяващо се лично число.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари