Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Свръхсила според зодията! Вижте вашата

Свръхсила според зодията! Вижте вашата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
3 от 12 Снимки
Близнаци – адаптивни
Хората, които се адаптират лесно, пробиват във всяка една среда. Способни бързо да си създадат добро име, те са приятели на всички. Скоро след като постъпят на работа те събират всички около себе си и скоростно се издигат до върха. Новостите ги вълнуват и предизвикват. Способността да се сливат с всяка обстановка е истински впечатляваща;

Суперсилите не само не са мит, а живеят във всеки един от нас. По подобие на супергероите от филмите и големите екрани във всяко човешко същество живее по някоя необикновена свръхсила.

За жалост в реалността няма как да разполагаме с магически способности. Въпреки това обаче всеки един е надарен със специален талант, който, макар да не е суперсила, може да е истински впечатляващ. Всеки от нас познава поне по един такъв човек, чиито постижения са толкова необикновени, че се чудим дали природата не го е дарила с извънредни способности.

Истината е, че всеки от нас притежава способности, за които понякога дори не подозира. Когато осъзнаете, че притежавате определена дарба, трябва да се погрижите за нея – ще останете изненадани от силите ѝ.

Във всеки от нас има по нещо, което го отличава от останалите и го прави уникален. Това се разбира според зодията.

Вижте в галерията горе какъв талант ви предрича вашата зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване магия 0882 355 306 Шамана.
0
0