Свръхсила според зодията! Вижте вашата
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Свръхсила според зодията! Вижте вашата

Свръхсила според зодията! Вижте вашата

1 от 12 Снимки
Овен – безстрашни
Овните без да се замислят влизат в горяща сграда, за да спасят някого. Рисковете не са им чужди, а куражът, с който ги приемат, е повече от показателен. Те са истински смелчаци. И въпреки че в реалния живот няма супергерои, те определено се държат като такива;
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Суперсилите не само не са мит, а живеят във всеки един от нас. По подобие на супергероите от филмите и големите екрани във всяко човешко същество живее по някоя необикновена свръхсила.

За жалост в реалността няма как да разполагаме с магически способности. Въпреки това обаче всеки един е надарен със специален талант, който, макар да не е суперсила, може да е истински впечатляващ. Всеки от нас познава поне по един такъв човек, чиито постижения са толкова необикновени, че се чудим дали природата не го е дарила с извънредни способности.

Истината е, че всеки от нас притежава способности, за които понякога дори не подозира. Когато осъзнаете, че притежавате определена дарба, трябва да се погрижите за нея – ще останете изненадани от силите ѝ.

Във всеки от нас има по нещо, което го отличава от останалите и го прави уникален. Това се разбира според зодията.

Вижте в галерията горе какъв талант ви предрича вашата зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване магия 0882 355 306 Шамана.
0
0