Вижте какво ще ви поднесат дните до 14 май според нумерологията

11 от 11 Снимки

22. Опитайте се да приемате различната гледна точка


През тази седмица се подгответе за множество спорове и несъгласия всеки път, когато споделите мнението си. Може и вие да сте прекалено упорите и да отказвате да отстъпите в гледаната си точка. Няма да стигнете далеч, ако продължавате да държите на своето и отрязвате чуждите виждания. Вместо това опитайте да се вслушате в мнението на хората около вас.

За да узнаете какво ще ви се случи в следващите седем дни според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събирането на числата достигнете до сбор 11 или 22, не ги редуцирайте до едноцифрено число, тъй като в нумерологията те заемат много специално място и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче, трябва да извършите събиране, докато получите число между 1 и 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в такъв случай ще е сборът между 1, 6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6 и така се получава едноцифреното число 7, явяващо се лично число.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари