Вижте какво ще ви поднесат дните до 14 май според нумерологията

1 от 11 Снимки

1. Сложете край на отношения, които ви правят нещастни


Заобиколете се с приятни хора тази седмица, за които не се налага да полагате усилия при общуването. Ще има достатъчно приятни събития в семейството и на работа, които да ви разсейват от сложните проблеми. В края на седмицата са възможни повече стресови ситуации между вас и вашите най-близки хора, но това ви дава възможност да сложите край на отношенията си с хора, които вече не ви правят щастливи.

За да узнаете какво ще ви се случи в следващите седем дни според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събирането на числата достигнете до сбор 11 или 22, не ги редуцирайте до едноцифрено число, тъй като в нумерологията те заемат много специално място и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче, трябва да извършите събиране, докато получите число между 1 и 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в такъв случай ще е сборът между 1, 6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6 и така се получава едноцифреното число 7, явяващо се лично число.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари