Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

MarianeMariane
Джедай
329112127
4 от 4 Снимки

Промяна в начина на сън


Един от най-сигурните признаци, че сте на път да постигнете духовно просветление е промяната в начина на сън. Тя може да се изразява както в драстично увеличаване или намаляване на времето за сън, така и в промяна на начина, по който спите и сънувате.

За този период от израстването са характерни супер реалистичните и много истински сънища, наситени с цветове и светлини, които за разлика от останалите сънище не биват забравяни веднага след пробуждане.

Ако усетите дори и един от тези симптоми на пробужданетжо, не им се противете, защото няма как да се противопоставите на промяната. Единственото, което може да направите, е да прегърнете симптомите и да приветствате новото, което ви предстои.

Човек не се ражда на този свят само за да се почувства нахранен. Той е сложно същество, което през целия си живот трябва да работи върху своето самоусъвършенстване и духовно израстване.

За съжаление, не на всекиго е дадено да преживее духовно пробуждане в този живот, но щастливците, които са на път да преминат на следващото ниво на съзнанието могат лесно да открият в себе си първите симптоми на пробуждането.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати