Направи му най-лесната и ефективна магия за любов в домашни условия

Любовна магия

Ритуалът за постигане на бленуваната любов е лесно постижим в домашни условия. Магията се прави със средства, които всеки има в дома си.

За магията за любов са ви нужни само сол и захар. Тя ще увеличи привлекателността ви за противоположния пол неимоверно. И ще накара обекта на желанията ви да ви пожелае завинаги.

Магията за любов е доказала своята ефективност вече векове наред. Резултатът е простичък, но и много ефективен.

За да си направите и вие магия за любов, са ви нужни три стъклени съда, най-добре чаши. Напълнете всяка една с чиста и непреварена вода.

В първата чаша пуснете косъм от собствената ви коса. Поставете я на прозорец в източната част на дома ви. С помощта на чаена лъжичка разбъркайте водата 15 пъти по посока на часовниковата стрелка. През цялото време не спирайте да си повтаряте: Лови се, рибке, голяма и малка, в часа, в който си го пожелавам, да получа всичко, което искам.

Чашата трябва да стои на перваза три денонощия. След това се излиза в корените на дърво или цвете.

Вода

След като сте нарекли първата, преминавате към втората чаша. В нея сложете щипка сол и разбъркайте със същата лъжичка отново по посока на часовниковата стрелка толкова пъти, на колкото навършени години сте. През цялото време повтаряйте – Красота, нежност, сила и любов, по-солена от солта, по-ярка от слънцето, по-бяла от луната.

Наречената чаша със сол се поставя за една нощ до възглавница. На сутринта се излива отново в корените на дърво или цвете. То обаче трябва да е различно от това на първата чаша.

Любов

В третата чаша се слага щипка захар. Това се прави веднага след заклинанието със солта. Със същата лъжичка бъркате девет пъти, в които повтаряйте:По-сладка от захарта, по-лека от памука – любима, желана и щастлива.

Дръжте чашата у себе си три дни след изреченото. След това трябва да я дадете на обекта на чувствата си. След като я изпие, той няма как да отдели погледа си от вас. Оттук нататък във вашите ръце е да положите всички усилия да го задържите до себе си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
27.10.2019 16:46
E ako nqma kak da mu dam da pie
0
0
Анонимен
Анонимен
11.10.2019 22:14
Контакт-krasibg12@abv.bg Skype-megatron2608 Сайт-https://magia-bg.com/magiya/
0
0
Анонимен
Анонимен
23.05.2019 21:52
Съществуват ли магиите? А дали на вас са ви направили? Може ли да се премахнат?Телефон 0882 355 306 Шамана .Сайт https://magia-bg.com/
2
0