Холандци заснеха Йети в гората

Йети
Снимка: aol
Йети

Видеозапис, на който се вижда причудливо човекоподобно създание, отново подхрани легендата за съществуването на чудовището Йети. След като клипът се появи в социалните мрежи, стана причина за яростни дискусии и породи множество въпроси, на които дори специалисти не могат да отговорят категорично.

Кадрите са заснети от двама младежи в Холандия през април 2014 година, но едва последните месеци нашумяха, след като изследователи на тайнствени твари проявиха по-голям интерес към тях.

Преди да запишат видеото, момчетата се отправили към горите на местен национален парк в провинция Гелдерланд, за да се разходят и насладят на хубавото време.

Докато се скитали сред растителността обаче, те преживели нещо, което вероятно никога няма да забравят. Любувайки се природните красоти, младежите внезапно чули странен шум, идващ от далечината.

Холандци заснеха Йети в гората

Обръщайки се по посока на звуците, те забелязали човекоподобно създание, покрито в тъмни косми. Непознатият звяр обаче побързал да се скрие от обектива на камерата, побягвайки навътре в гората.

Младите холандци така и не разбрали какво са успели да заснемат, но допускат, че има вероятност да са попаднали на легендарното създание Йети, известно още като Голямата стъпка, Снежния човек.

Въпреки че за неговото съществуване няма научни доказателства, напоследък често могат да се чуят разкази на пътешественици от различни части на света /най-вече САЩ и Русия/, които смятат, че са видели човешко създание, наподобяващо мечка и маймуна.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати