Снимката ти във Фейсбук определя характера ти. Виж какъв си

1 от 6 Снимки

1. Разнообразният егоист


Това е един от най-разпространените видове снимки. Обикновено на тях човек е сам, гледа замечтано в огледалото, направил е патешки устни и има пренебрежителен поглед. Тези снимки крият зад себе си човек, имащ прекалена нужда от признание и одобрение на другите. Той е егоцентричен, суетен и има склонност към нарцисизъм;

В наши дни като че ли всички водим два паралелни живота. Единият е навън сред хората, другият е в социалните мрежи. Психолозите обясняват феномена на новата виртуална комуникация с това, че в мрежите можем да си позволим да сме нещо друго, различно от това, което всъщност сме.

Макар че истинският характер на ползващите социалните мрежи се крие зад (в повечето случаи) перфектни профилни снимки, истината е, че дори и тези фотоси казват много за характера на даден човек.

Представяме ви най-често срещаните видове снимки /виж галерията/ и какво всъщност казват те за хората, криещи се зад тях. Надали сте се замисляли, че точно профилните ви снимки могат да подскажат на останалите що за странна птица сте.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати