sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Австралийка снима духа на покойната си баба

Австралийка снима духа на покойната си баба

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k343
Дейна
Снимка: fb
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Изключително интересна снимка успя да направи млада жена от Мелбърн, Австралия. 18-годишната Дейна Линч смята, че е фотографирала призрака на покойната си баба и че появата му е добър знак.

Фотографията е направена няколко дни след смъртта на възрастната жена. На нея Дейна е запечатала баща си Пол и мащехата си Софи, които са се отпуснали на кресло и гледат телевизия. На заден план се вижда прозорец, а в тъмното стъкло се отразява странен лик на млада жена, която сякаш е заспала.

След като Дейна направила снимката със своя айфон и забелязала мистичния образ, тя веднага заключила, че това е духът на покойната ѝ баба, която продължава да бди над своите близки.

Онзи ден наистина нямаше никой друг в стаята освен мен и родителите ми. Вярвам, че това е духът на майката на баща ми и не намирам друго обяснение за странния образ на снимката, споделя Дейна.

Дейна
Снимка: fb

18-годишното момиче разказва още, че е виждала преди снимки на баба си от нейната младини и жената от призрачната фотография много прилича на нея.

Разбира се, когато видях лицето на покойната си баба във въздуха, доста се изплаших. Но тя винаги е обичала много мен, баща ми, майка ми и мащехата ми, така че приемам появата на духа ѝ като добър знак, казва Дайна.

Тя споделя още, че досега е била единственият член от семейството си, който е вярвал в съществуването на призраци, но след появата на тази снимка, близките ѝ започнали да гледат по друг начин на всички истории за свръхестествени създания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати