Ето как да защитите дома си от зли сили?

Магии

Черната магия е сред честите методи, до които някои недоброжелателни хора прибягват, за да навредят на враговете си. Тъй като обикновено заклинанията не започват да действат веднага, а чак след месеци, трябва много внимателно да се наблюдаваме, за да разберем, че сме жертва на подобно злокобно посегателство.

Много е важно човек да познава себе си и своите реакции. Ако с времето забележи, че започва да реагира негативно и драматично на най-незначителните събития в живота си и постоянно усеща озлобление към някого или нещо, е много възможно да му е направена черна магия. Просто се вслушайте в това, което ви подсказва вътрешният глас. Ако усещането е приятно, значи животът ви е наред. Ако изпитвате страх, тъга и раздразнителност, трябва да си помогнете незабавно, съвета маг Ивайло.

Специалистът по окултни въпроси обяснява, че един от начините да се почувстваме по-добре е, като изчистим дома си от зли сили. Това може да се случи, като го поръсим с розова и светена вода. Според експерта захарта също помага в борбата с негативните влияния, защото има способността да поглъща лошото.

Розова вода

Ако се чувствате зле в собствения си дом, незабавно го пречистете със захар. Сложете по една купичка във всеки ъгъл на стаята и ги оставете да престоят така три денонощия /в кухнята, коридора и банята поставете само по една паничка в ъгъл/. След това събраната захар изсипете в течаща вода, съветва още маг Ивайло, цитиран от ТрудБг.

Експертът предупреждава също така да се внимава много с предмети, подхвърлени пред нашето жилище. По думите му, ако забележим нещо странно, трябва да го отнесем при човек, който разбира от магии.

Захар

В никакъв случай обаче не пипайте тези предмети с голи ръце. Увийте ги първо в найлон, поставете ги в плик и ги завържете здраво, след което го предайте на специалист, предупреждава екстрасенсът.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати