Марс преминава в Близнаци: Ново начало за Водолей, Близнаци и Везни

Марс преминава в Близнаци: Ново начало за Водолей, Близнаци и Везни

От 21.04. Марс преминава в Близнаци и ще остане така до до 04.06. Червената планета е борбена и отговаря за новото начало. Тя ще премине през знака Близнаци, който е най-общителен и любопитен. Това определено ще донесе един интересен период.

В следващите дни дори най-скромните стават изключително общителни, любознателни и динамични. Периодът е идеален за сдобиване с нови знания, явяване на важни изпити, изучаване на нова наука и пътувания до непознати и интересни места. Престоят на Марс в Близнаци закриля подписването на договори, покупко-продажба на стоки и имоти.

Разположението на звездите ще е най-ползотворно за въздушни зодии Водолей и Везни, както и на знака Близнаци. Те ще пробият във важна за тях сфера. За някои това означава започване на сериозно партньорство, а за други - напредване в служебен план с важен проект или инвестиция. Трети ще заложат на здравето и красотата и ще се захванат с нов спорт или хранителен режим. Харизматични и общителни, представителите на тези зодии ще завладяват сърцата на всички.

Периодът няма да остави и другите зодии в покой. Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще изяснят междуличностните си отношения и връзки. Те най-после ще решат отдавна тормозещ ги въпрос или конфликт, касаещ половинката, или друга важна връзка.

За земните знаци Козирог, Дева и Телец това ще е един особено добър период във финансов план. Голяма част от тях ще сключат договори и сделки с цел печалба. Останалите ще се сдобият със скъпи и ценни неща.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, ще изпълнят плановете си и ще разгърнат дейността си до невиждани граници. Единственото условие това да се случи, е да се вслушат в предложенията или съветите - в обкръжението им може да има хора, които могат да помогнат много и то на най-различни фронтове. Нека се възползват.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати