Меркурий е ретрограден! Вижте от какво да се пазите

Ретрограден Меркурий

Между 10 април и 3 май Меркурий ще се движи на обратен ход между знаците Телец и и Овен. В астрологията Меркурий е отговорен за комуникацията, информацията, писането, кратките пътувания, търговията и сделките.

Когато планетата е ретроградна, не е препоръчително да сключвате нови договори, защото са вероятни недоразумения, които по-късно трудно ще отстраните.

Меркурий е планетата-управител на комуникацията и когато се движи на обратен ход, ще се разбираме по-трудно с околните. Дори в ежедневните разговори словото ще ни създава проблеми и е възможно с думите да заблуждаваме хората около себе си или да оставаме заблудени от информацията, която ни споделят и която търсим.

Ретроградният Меркурий връща минали събития и хора отново в живота ни. Възможно е отново да срещнете стара любов, стари приятели или отново да се появят стари проблеми, които досега не сте решили.

Зодия Телец

Ретроградността е време за равносметка, в която трябва да преценим от какво да се откажем и какво да приемем, за да бъдем по-добри и да създадем повече стабилност в ежедневието си.

Ретроградността на Меркурий в Телец ще влезе в ролята на строгия учител, който ни показва къде са грешките ни и на кои пропуски трябва да обърнем внимание.

Правете планове за всичко от ежедневието си и не разчитайте на спонтанно взетите решения, за да не се разочаровате. Не прибързвайте, а се опитвайте да анализирате всичко случващо се.

Зодия Овен

До 3 май може да обновим стари контакти или да се обадят хора, с които отдавна не сме се виждали. Време е също да се върнем към недовършени задачи и да внесем повече ред и яснота в тях.

В период на ретрограден Меркурий е важно да ограничим пътуванията и да отложим големите покупки, защото са възможни големи проблеми с тях.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати