Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вижте за какво най-често са съжалявали хората на прага на смъртта

Вижте за какво най-често са съжалявали хората на прага на смъртта

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
5 от 5 Снимки

5. Искаше ми се да бях следвал големите си мечти


След завършване на училище повечето хора обикновено попадат в кръговрата на живота – появяват се големи отговорности, сметки за плащане и някои мечти, като например да бъдете писател, оставят забравени. Но в последните си часове умиращите най-често се връщали към тези свои мечти и съжалявали, че не са ги преследвали докрай, за да проверят талантите си.

Казва се, че смъртта е единственото сигурно нещо в човешкия живот, но въпреки че тази мъдрост е известна на повечето хора, малко от тях наистина осъзнават, че времето ни е ограничено.

Но това не е така при хората, които на смъртния си одър са обърнали най-голямо внимание на онези желания и нужди, които цял живот са пренебрегвали. В галерията ни може да видите 5-те неща, за които хората най-често съжалили, преди да починат.

Те са събрани от медицинската сестра Брони Уерт, която се грижела за пациентите до последния им част на тази Земя. Тя споделя, че техните разкази напълно променили начина ѝ на живот и иска да окаже същото положително влияние и на други.

Затова събира своите разсъждения в книгата Петте най-чести разкаяния преди смъртта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати