Сатурн тръгва на обратен ход в Стрелец! Вижте за какво да внимаваме

Сатурн

От 6 април до 26 август Сатурн ще е ретрограден в зодия Стрелец, което ще затрудни изпълнението на делата ни, но и в същото време ще ни покаже къде са най-големите ни пропуски.

Периодът на ретрограден Сатурн в обременяващ от една страна, но от друга – ще ви даде шанс да разгърнете напълно потенциала си и да преодолеете най-големите си страхове.

Когато планетата се движи на обратен ход в зодия Стрелец, ще ни провокира напълно да преосмислим житейската си философия. Ще подлагаме на съмнение старите си решения и ще търсим доказателства за фактите, с които се сблъскваме.

В астрологията Сатурн се тълкува като символ на мъдростта, отговорността и кармичните уроци. Налага се да се трудим по-продължително и упорито, както и да бъдем по-дисциплинирани, за да осъществим целите си.

Сатурн показва къде грешим и изисква от нас да се трудим упорито, за да внесем ред в хаоса. Планетата показва и големите ни огорчения, и страхове, които ще ни изпитват отново и отново през следващите седмици, докато не ги приемем като част от себе си и не ги отработим.

Зодия Стрелец

Само ако погледнем тревогите си в пълния им вид, имаме шанс за усъвършенстване в областта, която сме смятали за своя най-голяма слабост.

Ретроградният Сатурн в Стрелец ще ни помогне да изясним целите си и ако е необходимо, да ги променим.

До 26 август ще разглеждаме въпроси с философски характер или теми, свързани с религията, образованието, пътуванията и житейския ни мироглед. Голяма част от хората ще се чувстват стимулирани да се запишат на нови курсове или да предприемат проекти, водещи ги лично израстване.

Сатурн изисква сериозност и дисциплина. Затова каквото и да предприемете в такъв период, не пренебрегвайте тези две качества и не се надявайте, че проблемите ще се решат от само себе си.

Бъдете търпеливи в делата си и работете целенасочено върху проблемите си, ако когато Сатурн отново стане директен, ще открием, че целият този процес ни е направим по-мъдри.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари