Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Крими»Ето кои зодии водят статистиката на ФБР за серийни убийци

Ето кои зодии водят статистиката на ФБР за серийни убийци

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
2 от 5 Снимки

2. Скорпион


Едва ли някой ще се изненада, че Скорпионите заемат челно място сред престъпниците в световен план. Опустошителната отмъстителност на тази зодия не е тайна за никого. Според данните на ФБР това е зодиакалният знак, който най-често проявявал склонност към садизъм при престъпленията си.

Казва се, че когато фактите говорят и боговете мълчат, затова да забравим за момент за характеристиките, приписвани на отделните зодии, и да погледнем данните на ФБР, които показват кои са най-агресивни, отмъстителни и злобни сред зодиакалните знаци.

Федералното бюро в САЩ е подредило най-опасните престъпници според зодията им и показват при кои от тях лошото най-често надделява над доброто.

Пазете се от зодиакалните знаци в първата петорка и в никакъв случай не ги правете свои врагове, защото отмъщението им ще е жестоко. По-добре спестете думите и действията, с които ще ги нараните, защото е противен случай, не ви чака леко бъдеще.

Според данните 5-те най-безобидни зодии са Близнаци, Водолей, Лъв, Везни и Дева, а кои са най-опасните и зли зодии според данните на ФБР, разгледайте в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати