Ето кои зодии водят статистиката на ФБР за серийни убийци

Ето кои зодии водят статистиката на ФБР за серийни убийци

1 от 5 Снимки

1. Рак


Въпреки че Раците изглеждат плахи и мили същества на пръв поглед, истината е, че настроенията им се сменят с фазите на Луната, а бурните емоции често ги водят и към бурни реакции. Според статистиката на ФБР най-много серийни убийци са зодия Рак, заради което не бива да подценявате гнева за водната зодия.

Казва се, че когато фактите говорят и боговете мълчат, затова да забравим за момент за характеристиките, приписвани на отделните зодии, и да погледнем данните на ФБР, които показват кои са най-агресивни, отмъстителни и злобни сред зодиакалните знаци.

Федералното бюро в САЩ е подредило най-опасните престъпници според зодията им и показват при кои от тях лошото най-често надделява над доброто.

Пазете се от зодиакалните знаци в първата петорка и в никакъв случай не ги правете свои врагове, защото отмъщението им ще е жестоко. По-добре спестете думите и действията, с които ще ги нараните, защото е противен случай, не ви чака леко бъдеще.

Според данните 5-те най-безобидни зодии са Близнаци, Водолей, Лъв, Везни и Дева, а кои са най-опасните и зли зодии според данните на ФБР, разгледайте в нашата галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати