Зъл демон нападна беззащитно момче

1 от 2 Снимки
Зъл демон нападна беззащитно момче
Снимка: mirror

Шокиращо видео беше споделено във виртуален канал за страховити клипове. Кадрите показват как мистично създание, наподобяващо сянка, изскача от гардероб и поваля мъж на земята. Няма гаранция, че това, което се вижда, е стопроцентова истина, но определено сцената е достатъчно плашеща, за да изкара акъла на всеки.

Записът е направен от камера за наблюдение на 27 октомври миналата година, но по незнайни причини се популяризира чак наскоро в Мрежата. Действието се развива към 20.30 часа вечерта в стая с рафтове и шкаф. Въпреки че видеото е черно-бяло и с неособено високо качество, отчетливо се виждат определени шокиращи действия.

В началото на видео се забелязва млад мъж, в който се разхожда из помещението, прелиствайки книга в ръка. Той застава пред гардероба, зачетен в книгата и тогава се случва нещо страховито. Вратата на шкафа се отваря, а след това невидима сила го събаря на земята и дори го влачи известно време.

Според някои интернет потребители това клипче е нагласено и няма никакъв повод за вълнение. Други обаче твърдят, че на кадрите се вижда нещо като сянка, която излиза от гардероба и предполагат, че това е демон или някакъв друг зъл обитател на отвъдния свят. Каква обаче е причината да напада така яростно младежа, така и не става ясно.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати