Решете всичките си проблеми с помощта на подсъзнанието си! Вижте как

Решаване на проблеми

Човешкото подсъзнание е една огромна тайна, която никой не може да разгадае. Много хора изобщо не знаят, че разполагат с един неизчерпаем ресурс. Това е и причината да не го използват. Истината е, че подсъзнанието е способ за справяне с всички проблеми, стига да го използваме правилно.

Справянето с проблемите посредством силата на подсъзнанието е древен метод. Нашите прародители винаги са се вслушвали във вътрешния си глас. Съвременните хора днес като че ли са забравили за съществуването му. А всъщност е толкова лесно да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви.

Когато имате проблем и не намирате решение за него, е нужно да освободите подсъзнанието си. Това трябва да стане вечер преди заспиване – това е най-активното време на подсъзнанието. Легнете и затворете очи. Насочете мислите си към нещо приятно. Мислете позитивно. Ще усетите как душата и подсъзнанието постепенно се настройват на един емоционален фон.

Подсъзнание

Когато усетите, че мозъкът се замъглява и започва да се изключва, е време за действие. В този момент трябва да си представите, че болезненият проблем се намира във вътрешността на черен куб. Представете си, че го държите в ръце и го въртите. Усетете студените му страни и се фокусирайте върху цвета му – черен като бездна. Опитвате се да го отворите, но не можете.

Следващата стъпка е да забравите за проблема. Насочете мислите си към това как да се отворите от черния куб. Това е вашата единствена задача. Търсете в подсъзнанието си решението как точно ще стане това. Дълбайте в този въпрос всяка вечер и една прекрасна сутрин ще осъзнаете, че кубът се е отворил, а в него сте открили решението за вас в проблемната ситуация.

За да работи правилно, подсъзнанието не трябва да се пришпорва. Не може да му казвате кога да работи и как. Дори и да ви се струва че не става, запомнете - то винаги работи, но въпросът е дали го чувате или не. Ако успеете да се докоснете до него, то със сигурност ще ви помогне. Колкото по-често се обръщате към вътрешния си свят, толкова по-лесно ще се свързвате с него в бъдеще.

Подсъзнание

Стремете се към момента, в който ще е нужно само да затворите за миг очи и в рамките на секунда то ще ви подсказва правилното решение. Така без да използвате техниката всяка вечер, ще вървите ръка за ръка със своето подсъзнание и винаги ще знаете как и какво да предприемете във всяка една ситуация.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати