Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Паранормално»Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница

Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
Носилката се преобръща и пада

Необичайно явление бе забелязан в една от болниците на аржентинския град Росарио. Камера за наблюдение е записала как невидима сила движи оставена навън носилка и дори я преобръща.

Появата на мистериозния запис в социалните мрежи предизвика яростни дискусии, но според едно от предположенията на територията на болницата има полтъргайст, чиято активност е запечатало записващото устройство.

На въпросния запис се вижда как носилката е в пълен покой в градината и около нея не се виждат хора. В следващия момент обаче тя започва да се движи напред-назад, сякаш че някой я дърпа. След няколко подобни серии тя се блъска и се преобръща, падайки настрани.

Когато видеоклипът с носилата нашумя в интернет пространството, предизвика ожесточени спорове. Някои бяха напълно убедени, че става въпрос за палав дух, който си прави шега с персонала на болницата, и допуснаха, че дори може да става дума за призрак на човек, починал на нейната територия или пък работил тук приживе.

Потребителите с по-голямо въображение пък дори съзряха чудовище в заради почти незабележима, неясна зеленикава фигура, която се появява и изчезва в кадрите.

Според трети носилката просто е била раздвижена от силен вятър. Тази теория обаче лесно може да бъде оборена, тъй като растенията наоколо са напълно спокойни (тоест въздушно течение няма).

Разбира се, че появиха и доста мнения на скептици, според които това е безвкусна шега, направена от човек. Тъй като от болницата отричат външни лица да имат достъп до медицинското оборудване, съмненията падат върху персонала от здравния център. Остава въпросът кой от тях би се шегувал с толкова сериозна тема!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати