Ето коя е зодията, която дължи най-много пари на банки и кредитори

Пари

Случвало ли ви се е да ви звъннат от колекторска фирма и да ви напомнят, че имате просрочени дългове? Представителите на една зодия най-често отговарят с Да на този въпрос, което ги определя като най-големите длъжници.

Зодия Близнаци имат най-много борчове към банки, фирми за бързи кредити или просто не са си плащали сметките навреме. Това показва проучване на Асоциацията на колекторските фирми, цитирано от вестник Телеграф.

Изследването за най-големите длъжници у нас показва и че мъжете от въздушната зодия най-често прибягват до заеми, докато представителните на нежния пол гледат да не се обременяват с финансови ангажименти.

Близнаците като едни от най-големите прахосници в зодиака бързо харчат, а след това срещат големи трудности да възстановяват сумата, която са заели. Така данните им попадат в колекторска фирма.

Зодия Близнаци

Спонтанният характер на Близнаците също съдейства за факта да са с най-висок процент сред хората с лоши кредити. Само да видят стока или забележителност, която искат да посетят, те веднага ще вземат заем или ще кандидатстват за лизинг, без да се замислят могат или не могат да го изплатят.

Най-изрядните по отношение на плащането на сметки се оказват представителите на зодия Рак. Дори да им се наложи да поискат заем от банката, те плащат вноските си навреме и никога не отлагат плащането на сметки.

Раците имат нужда от сигурност и удобства, за да съществуват, и затова не се притесняват да поискат кредит. Но те не действат вятърничаво като Близнаците, а предварително проучват условията и избират най-удобния за тях вариант.

Зодия Рак

След това внимателно следят падежната си дата и не просрочват внасянето на минималната сума, за да си спестят тревогите около високите лихви и притеснителните обаждания на колекторски фирми.

Това ги прави любимите клиент на банките, които винаги са готови да им отпуснат заем.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати