Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

От 10 март до 21 април планетата на действието Марс ще се движи в територията на земния Телец. Транзитът ще забави и укроти бурната енергия на Червената планета и ще я концентрира, вместо да се разпилява без цел и посока.

Може да постигнем реални резултати само чрез ефективни действия по един предварително определен плат. Трябва да имаме стратегия и модел пред себе си, който да развиваме към по-добро.

Когато Марс се движи в Телец, ни помага да изпиваме всеки един детайл и да действаме с повече финес. Естетиката ще е важна през този период, като ще ценим високо красотата и хубавата подредба, а не хаоса.

Марс в Телец ще ни даде достатъчно възможности са повишим опита си в определени сфери. Може и да правим грешки от време на време, но дори и те ще ни помагат да подобрим практиката си.

Марс е в Телец! Започва периодът на бавен напредък

Напрежението и противоречията през дните до 21 април ще се появява от противоположните енергии между ретроградната Венера в Овен и Марс в Телец.

Огнената Венера, от една страна, ще ни провокира да търсим бързи резултати, но земният Марс ще забавя действията ни, докато не открием най-стабилния вариант.

Червената планета в тази позиция настоява за постоянство, стабилност и контрол, заради което ще дава зелена светлина на действията ни, едва когато ги открие.

Марс в Телец ще ни фокусира върху една конкретна цел, която да изпълняваме с равномерно темпо и въпреки че напредъкът ще е бавен, накрая ще имаме резултат от усилията си.

Периодът е идеален да се фокусираме върху любимите си хобита, а хората, които се занимават с изкуство, сега могат да създадат истински шедьоври.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари