Демонично създание се появи на небето в Замбия

Странният облак в Замбия
Снимка: cen
Странният облак в Замбия

Странно явление предизвика невиждана паника в Замбия тези дни. Мистериозна човешка фигура се появи на небето и накара местните жителите да настръхнат от ужас. Мнозина виждаха в тялото зла поличба, а други го сравняваха с чудовища от различни филми.

Хуманоидната фигура се е появила над търговски център в Котуе. Споредла информацията тя е била дълга около стотина метра и е остана на небето половин час. През това време е била забелязана от множество изплашени хора, които дори са я снимали.

Появата на образуванието предизвика огромен интерес в интернет, тъй като мнозина видяха в небесната фигура диментор - чудовище от филмовата поредица за Хари Потър. Дименторите са демонични създания, които се отличават с исполински размери.

Тя нямат очи, но имат уста, чрез която се хранят с душите на своите жертви. И докато някои се шегуваха с фигурата, други бяха истински изплашени. Немалко замбийци съзряха в нея опасност и прокоба.

Беше доста страшно. Някои хора видяха в него божествена намеса, но повече се изплашиха и се прибраха по домовете си, разказват очевидци.

И докато любителите на окултното разглеждат явлението по какви ли не начини, учените не са чак толкова развълнувани от фигурата. Те смятат, че тя всъщност е била изградена от облаци и допускат, че снимките, на които присъства, а са допълнително обработени с Фотошоп.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари