Заселват извънземни на Земята?

Заселват извънземни на Земята?

Гордън Купър е уважаван астронавт и национален герой на САЩ. Неговите признания за зрителни контакти с НЛО предизвикват в края на 90-те години на миналия век истински шок.

Неведнъж в летателната си кариера Купър е ставал свидетел на "странни светещи дискове" и "танцуващи в небето странни обекти".

"Приличаха на блестящи леки и изящни птици. Често броят на тези "неща" се множеше пред очите ми. От един диск в различни посоки излитаха десетки по-малки. На пръв поглед движението им изглеждаше хаотично, но при внимателно наблюдаване личеше, че имат някакъв план. Нито един от нашите пилоти не можеше да стигне тези "птици". Скоростта им беше недостижими за нашите машини", спомня си Гордън.

Купър бил озадачен от мълчанието на властите. "Всеки път, прибирайки се в базата, ни организираха промиване на мозъците. Даваха ни да разберем, че всяко споменаване за това извън базата, води до безпощадно наказание за нас и нашите семейства".

През 1957 година Гордън Купър участва в проучването на място, където е катастрофирало НЛО.

"Видях снимания материал. Формата на кораба беше странна, корпусът с диаметър 9 метра беше разцепен на две. Разпилените наоколо парчета бяха от тънка метална сплав, приличаща на мека хартия. На всички ни беше ясно, че този материал е направен извън Земята".

Още по-шокиращо е друго признание на Гордън Купър. "Познавам офицер от военната база в Розуел. Всички, работещи там, видели с очите си труповете на извънземни от катастрофирал НЛО, които били транспортирани до базата за аутопсия. Приятелят ми бил натоварен с мисията да издаде фалшиви документи и паспорти за "гости на правителството". Кои са тези неизвестни "гости"? Защо ги заселвали в различни щати и им давали престижна работа, асимилирайки ги сред хората? Възможно ли е това да са пришълци, получили нов дом на Земята? Приятелят ми не отрече тези предположения".

"Каза, че тези "гости" плащат за услугите на правителството с чиста платина, която притежават в излишък. Често съм се замислял защо политиката на американското правителство е да крие всички факти, свързани с НЛО? ", пита се Гордън.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Михаела
Михаела
08.11.2013 00:38
Не се плашете, всичко е измислица. Ако е истина, че са намерени трупове на извънземни и те са от типа с огромните очи и други характерни особености, както стана вече банално да ги гледаме по фантастичните филми, как тогава ще ги внедряват сред хората?!
1
1
явертъ
явертъ
23.10.2013 09:40
Нема'а се плашиш! Скоро ше ги скиваме и ние ;-)
3
0
lina
lina
19.07.2012 12:08
Интересна статия, но малко ме изплаши.
1
0