Момиченце си направи обикновено селфи. Тогава забеляза нещо шокиращо

Призрачното селфи на Хейли
Снимка: kutv

Правенето на така нареченото селфи е нещо съвсем нормално за съвременните подрастващи. Подобно на много свои връстници 13-годишната Хейли искала да запечата един много специален за нея миг, самоснимайки се. Това, което уловила на заден план във фотографията обаче, накара целия свят да настръхне.

Хейли и нейните близки били на риболов е Тифлон, Джорджия. Момиченцето, братчето му, баба му и дядо му решили да прекарат деня там, тъй като малкият Котлън имал рожден ден. Докато се всички забавлявали, ученичката си направила селфи, което после я изплашило до смърт.

На снимката освен нея и Котлън се вижда неясното изображение на чернокож мъж, носещ тъмни дрехи и шапка. Появата му в кадъра изглежда изключително неестествена и странна. Освен това семейството е категорично, че никога не е виждало това лице и в онзи ден то със сигурност не е било там. Затова близките на Хейли смятат, че момиченцето е заснело дух.

Не познаваме господина от снимката. В онзи ден около Хейли, Колтън и моите родители не е имало друг човек. Не знаем как се е появил на снимката, но дъщеря ми го забеляза по-късно, когато разглеждаше селфито. Можете да си представите колко беше ужасена, написа Джесика - майката на момиченцето във Фейсбук и приложи мистериозното изображение към публикацията си.

Семейството на Хейли няма представа по какви причини призракът се е появил на фотографията. Майката на детето обаче предполага, че появата му може да има връзка с факта, че именно тогава Котлън е хванал най-голямата си риба.

Може би духът на господина е искал да го поздрави за постижението, смята Джесика.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

margo.mk
margo.mk
07.03.2017 20:34
Духът се е появил, за да поздрави детето, за дето е хванало голяма риба. Браво бе, големи сте малоумници..
Извинявайте, че така грубо се изразявам, но хора, които пишете статиите, въздържайте се от такива глупави предположения. Звучите като че сте на 10 годинки.
Ето, че една интересна история завършва с глупост накрая..
Очаквам повече в този сайт..
3
0
margo.mk
margo.mk
08.03.2017 13:50
Съвсем ясно обясних, какво имам предвид. А и намерих изявлението на майката,...впрочем..
0
0
Стан Ой
Стан Ой
08.03.2017 13:34
Това са разсъждения на майката на момчето, а не на "сайта". Не виждам какъв ти е проблемът...
1
0