Призрак на момиченце са появи на ученическа снимка

Снимка със загадъчното дете
Снимка: esoreiter

Мистериозно изображение, публикувано в руска социална мрежа, развълнува хиляди хора. Снимката е направена по време на детска екскурзия в малко селце от Брянска област преди десет години. На пръв поглед тя не се различава по нищо от останалите туристически снимки, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че нещо на нея не е съвсем наред.

Сред всички позиращи малчугани има едно дете, което не е като останалите, а най-шокиращото е, че никой от присъстващите на снимката не го помни.

Интересно е, че фотографията е направена през август 2007 година, а чак сега загадъчното момиченце е забелязано. Младежите, които през онзи летен ден са се снимали за спомен, са категорични, че тайнственото дете не е било разпознато от никого.

Снимка със загадъчното дете
Снимка: esoreiter

Няма как то да е попаднало случайно на снимката, защото все някого е щяло да му направи впечатление неговото присъствие, пише esoreiter. Но нито учители, нито ученици имат идея как момиченцето се е озовало сред тях.

Странното в случая е само появата на хлапето, но и начинът, по който то изглежда. Детето е изключително бледо и със страховито лице, по което се чете болка. То е със спусната коса, която почти прикрива лицето му и със старинна бяла риза.

Докато останалите малчугани гледат напред, то е загледано встрани и сякаш изобщо не участва в общото веселие. Всичко това навежда някогашните ученици на мисълта, че в онзи летен ден сред тях се е разхождал призрак.

Останалите участници в кадъра не знаят историята на духа и не могат да кажат каква е причината той да броди сред тях. Появата му на повече от една снимка обаче категорично показва, че не става въпрос за случайност, а за феномен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати