sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Дух на жена се появи посред бял ден в Сибир

Дух на жена се появи посред бял ден в Сибир

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
Призрачната жена в Улан Уде
Снимка: esoreiter
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Загадъчна снимка, появила се в руска социална мрежа преди дни, предизвика интереса на търсачите на духове. Фотографията е направена в сибирския град Улан Уде и показва безплътна женска фигура, в която мнозина съзират дух.

Става въпрос за неясен образ на дама с черна коса и доста зловещи черти. По правило призраците, таласъмите и вампирите се появяват в тъмните часове на денонощието около гробища и изоставени сгради, но в случая кадърът е заснет посред бял ден при това на доста оживена улица.

Именно това предизвика редица коментари и догадки. Мнозина предположиха, че снимката може да е била изманипулирана с програми като фотошоп, но други бяха категорични, че това е дух. Според някои местни хора обаче изображението е съвсем автентично. Те са категорични, че в Улан Уде бродят привидения, които вечер могат да се чудят или видят.

Оказва се, че това не е единственият призрачен случай за последните седмици. Неотдавна персоналът на аржентинска болница разгласи, че медицинското заведение броди дух. Подозренията на медиците назрели, след като попаднали на кадри от охранителна камери, на които се вижда как врати от клиниката се отварят сами.

Лекарите са категорични, че това не са единствените доказателства за съществуването на призрак в болницата. Те разказват, че понякога в здравния център се чуват необясними шумове и температурата рязко се променя. Служителите на болничното заведение не могат да кажат със сигурност на кого принадлежи предполагаемият дух, но допускат, че това е призракът на техен колега.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest