Вещици от цял свят правят серия от магии на Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

Вещици от цял свят се събраха в петък, 24 февруари, за да направят обща магия на Долалд Тръмп. Избран е бил точно петък, защото е 29-и лунен ден, а Луната е била сърповидна.

Към магиите се включи и изпълнителката Лана дел Рей, която призова последователите си в Туитър да спретнат едно бързо заклинание срещу американския президент.

Вещиците се събраха пред кулата на Тръмп в Ню Йорк, но сред тях имаше и доста самозванки, пише Дейли мейл.

Палеха се свещи и се изричаха молби към Вселената с надеждата, че Доналд Тръмп няма да причинява злини на хората.

Доналд Тръмп

Да не разруши държавата ни, да не узурпира свободата ни, да не изпълни умовете ни с омраза, объркване, страх и отчаяние, викаха в транс вещиците.

Събитието им беше отразено и в социалните мрежи, където много хора подкрепиха действията, споделяйки ги с хаштаг #bindtrump, или да вържем Тръмп.

Същата магия ще бъде повторена на 26 март, на 24 април и на 23 май тази година.

Чародеите казват, че се надяват ритуалите им да попречат на Доналд Тръмп. Те искат да спасят имигрантите, чийто граждански свободи са на път да бъдат отнети.

Доналд Тръмп

В Туитър магьосниците споделят и как да спретнете магия на президента у дома. Необходимите съставки са снимка, на която изглежда зле, малка оранжева свещ, на която е написано името ми, картата Кулата от колодата таро, вода и сол. В края на ритуала снимката се изгаря.

Вещерският сеанс спечели и доста привърженици от християнските среди. Феновете на Доналд Тръмп, от друга страна, се зарекоха, да им противодействат с молитви.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.05.2019 21:39
https://magia-bg.com/
0
0