Меркурий преминава в Риби! Ето какво ви очаква

Меркурий

От 18 февруари Меркурий ще се движи в зоната на зодия Риби и тъй като водната зодия е отговорна за заблудите, въображението и мечтите, през следващите седмици е вероятно по-трудно да откриваме правилните думи, за да опишем емоциите си.

Меркурий е планетата на комуникациите, мисълта, писането и търговията, а с транзита си в в Риби, в тези сфери ще станем по-креативни и ориентирани към духовното.

Движението ще е много полезно за хората с творчески професии, защото ще им донесе достатъчно вдъхновение, благодарение на което ще създават изкуство. През следващите седмици е възможно и по-често да мислим по духовни теми.

За хората от сферата на медиите и търговията обаче, Меркурий в Риби може да създаде доста неприятности. В тази своя позиция планетата функционира все едно е в ретроградна фаза и ще поднесе серия от невярна информация.

Не бива да се доверяваме на новини, които не сме проучили, защото те може да са заблуждаващи. Слуховете често ще са лъжовни, а опитите за измама и манипулация – чести.

Зодия Риби

Но периодът е подходящ за развиете въображението и интуицията си. Емоциите ще ви подсказват кое е правилно и кои не, заради което е по-добре да се доверите на тях, а не на думите на околните.

Меркурий в Риби предразполага и към разбиване на границите и развиване на творческата мисъл. Оставете се на вдъхновението, дори да ви отдалечава от реалността, и си позволете повече да фантазирате.

В тези дни ще ни се иска по-често да водим емоционални разговори и с думи да демонстрираме състрадание към болката на другите. Седмиците са подходящи и за прошка за това, което се е случило в миналото.

Четете между редовете, докато Меркурий се движи в Риби и гласувайте доверие на чувствата си.

За да разберете в коя сфера ще ви е по-трудно да общувате с думи, идеите ви ще са стимулирани от въображението и трябва да обръщате внимание на интуицията си при разговор, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Риби.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати