Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Проверете тук в кой житейски етап се намирате според астрологията

Проверете тук в кой житейски етап се намирате според астрологията

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 12 Снимки

Венерин период, Телец, 2 дом – от 7 до 14 години


С първите си стъпки в училище вече развиваме качествата на венериния си знак. Позицията на планетата показва как ще създадем първите си контакти с хора извън семейството ни и как ще протича общуването ни с децата в училище, както и какви качества ще развием.

Планетите, зодиите и домовете, с които астрологията си служи за да тълкува характера на един човек и сферите му на изява, може да се използват и за разграничаване на отделните житейски етапи.

Ако сте си правили натална карта, сигурно сте забелязали, че планетите не са попаднали в различни зодиакални знаци и домове в часа ви на раждане. Въпреки че всеки един елемент от тях е важен за нашия характер, няма как да ги изявяваме с един и същ интензитет.

Отделните планети, зодии и домове ще се проявяват най-силно в различен етап от живота ви. Това е знак, че развивате характера си и вървите към мисията, с която душата ви е дошла на Земята.

За да проверите кои от своите вродени качества развивате най-силно, трябва първо да погледнете възрастта си, а след това да разберете през какви периоди преминавате през годините. Вижте в галерията как се разделят те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати