Проверете тук в кой житейски етап се намирате според астрологията

1 от 12 Снимки

Марсов период, Овен, 1 дом – от раждането до 7 години


До 7-годишна възраст ще изявяваме най-открито качествата на знака в 1 дом, или на нашия асцендент. Освен него трябва да погледнем и в каква позиция се намира Марс в деня на раждането ни, защото знакът и домут, в който попада, ще ни дадат информация за качествата ни като дете.

Планетите, зодиите и домовете, с които астрологията си служи за да тълкува характера на един човек и сферите му на изява, може да се използват и за разграничаване на отделните житейски етапи.

Ако сте си правили натална карта, сигурно сте забелязали, че планетите не са попаднали в различни зодиакални знаци и домове в часа ви на раждане. Въпреки че всеки един елемент от тях е важен за нашия характер, няма как да ги изявяваме с един и същ интензитет.

Отделните планети, зодии и домове ще се проявяват най-силно в различен етап от живота ви. Това е знак, че развивате характера си и вървите към мисията, с която душата ви е дошла на Земята.

За да проверите кои от своите вродени качества развивате най-силно, трябва първо да погледнете възрастта си, а след това да разберете през какви периоди преминавате през годините. Вижте в галерията как се разделят те.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати