sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Момичета-призраци плъзнаха из САЩ

Момичета-призраци плъзнаха из САЩ

Момичета-призраци плъзнаха из САЩ
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Момичетата-призраци са най-известните привидения в Съединените американски щати. Информации за появата им продължават да постъпват непрекъснато.

В повечето случаи става дума за призрак-пътешественик, което е момиче или жена. Появяват се късно през нощта из пустите пътища. Често привиденията изненадват шофьорите като се появяват по средата на пътя.

Момичето най-често е облечено в бяла дреха. Обикновето шофьорите взимат на автостоп девойки, които по странно съвпадение пътуват до същия град, за който са и те.

"Тя седна на задната седалка. Изглеждаше прекалено бледа. През целия път отговаряше само едносрично. Когато пристигнахме на адреса, за който пътуваше, момичето слезе от колата и се изпари", разказва американец, сблъскъл се с привидение.

Мъжът, чувал разказа за духовете-пътешественички и преди да качи момичето в колата си, решил да почука на вратата на дома.

Отворили му мъж и жена, а когато чули описанието на тайственото момиче, разпознали в него собствената си дъщеря, убита преди няколко години в пътно-транспортно произшествие. Показали му и нейна снимка, на която шофьорът познал стопаджийката. В същия този ден родителите й отбелязали годишнина от смъртта й.

Тогава шофьорът разбрал, че всяка година в деня на смъртта си, убитото момиче се опитва да стигне до дома си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Stef
Stef
09.07.2011 14:00
Здравейте, аз бях в Америка преди 2 години. Живяхме там 1 година и половина, намерих си приятели и то не къде да е, а в Пенсилвания. Всеки ден някой ми разказваше за така наречената "Кървава Мери" и стана така, че един ден се хванахме, събрахме кураж и тръгнахме да я викаме. Това, което стана тогава не бе за първи път,но нека все пак продължа историята си, бе истински кошмар. Викахме я в къщата на моя приятел Джейк в мазето. Баба му беше заспала там(това беше нейният дом, защото родителите му нямали пари за нова къща)и тогава започнахме да я викаме. 13 пъти казахме "Кървава мери появи се" и т.н и изведнъж на едно от момичетата му се приходи до тоалетната. Нея я беше много страх и затова аз и още едно момче я придружихме, но преди да понечим да отворим дървената врата някой с огромна сила се опитваше да влезе. След около 15 минути блъскането спря, но какво последва след това. Едно от момичетата (Джесика)си бе вързало косата на опашка и нещо започна да я скубе със зверска сила, и докато "това нещо" я скубеше се чуваха почти оглушаващи писъци наподобяващи Банши. Малко след това скубането спря. Веднага след това бабата на Джейк се събуди и веднага излязохме навън на двора.Половин час по късно ние се връщаме в същата стая я която се разви мистерията. Нямаше и следа от някакво паранормално същество.
Знам че не ми вярвате, но хора след като прочетете тази статия обмислете малко разказа ми. Затова сигурни ли сте, че искате и вие да опитате ?


За допълнителна информация пишете на скайп:killera_0987.
2
0
Юлия
Юлия
17.03.2014 15:30
Това е много вярно..Не си правете такива опити, защото аз и моите приятели направихме тази грешка.Бяхме в стара изоставена къща. Случи се същото нещо само, че не се опитваше да влезе в стаята, а "то" беше в нея. Блъскаше и удряше всичко в стаята. Събори всички снимки и (беше зима между другото) прозорците бяха замъглени, започна да пише по тях "изчезвайте от къщата, не се връщайте...". Когато излязохме от къщата прозорецът се отвори. Аз не можах да гледам, моята най-добра приятелка погледна и изведнъж изпищя. Погледнах на там и я видях. Беше с дълга черна коса,закриваше лицето й, и дълга бяла рокля. За последно тя изпищя и изчезна.... НЕ ПРАВЕТЕ НАШАТА ГРЕШКА.
2
0
Радостина
Радостина
22.04.2011 11:24
Напълно е вярно.
1
0
oplashenata
oplashenata
29.12.2010 00:43
Има такива духове и не знай как хората ги вземат и не разбират какви са.
2
0