Тук може да прочетете личния хороскоп на президента Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

Изненадващата победа на Доналд Тръмп и избирането му за 45-ия президент на САЩ предизвиква огромен интерес към неговата личност. Дали той има той има характеристиките да бъде държавен глава, може да се отговори, като се погледне неговата натална карта.

Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в 10.54 часа американско време в Ню Йорк. Зодия Близнаци е, като Слънцето му попада в 10 дом. Луната му се намира в Стрелец, в 4 дом, а асцендента му е Лъв.

Като представител на зодия Близнаци новият американски президент е много мобилен. Любопитството е качеството, което го движи към напредък и съдейства за професионалната му реализация. Мисълта му непрекъснато се движи от една тема в друга, а ежедневието му е съпроводено с непрекъснато търсене и изследване на нова информация.

Близнаци

Доналд Тръмп има бърз ум и чувство за хумор, а обогатяването на знанията е основен приоритет на него. Често обаче подхожда повърхностно и невнимателно дори по важни теми. Може да бъде доста недискретен, но в същото време и адаптивен към новите ситуации.

С Луна в Стрелец президентът има слабост към любовните приключения и търси различни партньори, с които да се разнообразява. Луната му попада в четвърти дом, което бележи нуждите му от семейство, деца и постоянна половинка, но в същото време не може да бъде верен на съпругата си и не прекарва достатъчно време с децата си.

Доналд Тръмп

Стрелецът в тази позиция го кара да се интересува повече от прелъстяването и плътските удоволствия, а не от сериозните и дълги взаимоотношения. Това е предпоставка и за повече от един брак.

Зодия Лъв на асцендента показва потребности от одобрение и утвърждаване в обществото. Има силна нужда да бъде харесван, да му ръкопляскат и да бъде център на внимание през цялото време.

Доналд Тръмп

Обича славата и се стреми към нея, правейки личните си инициативи обществено достояние. Активен е и не се отказва лесно от поставените цели, тъй като не му липсва енергия да осъществи всичко замислено.

Има потенциал за лидер, но твърде голямата му жажда за власт може да му създаде конфликти с околните. Тръмп може да е изключително горделив, като трудно признава грешките си, а това може да му създаде доста препятствия по пътя.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари