sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Коя планета е вашият управител според зодията

Коя планета е вашият управител според зодията

1 от 12 Снимки

1. Овен – Марс


Според римската митология Марс е богът на войната и дава Овните борбеност, но и агресивност. Червената планета е отговорна за неизчерпаемата енергия на огнената зодия. Те обичат всичко да се случва бързо и лесно, заради което търпението не им е от силните страни. Заради Марс Овените са толкова страстни и непримирими, със силна амбиция, когато имат цел пред себе си.

Всяка зодия има своята планета-управител, която ѝ дава специфични характеристики и съдба. Ако искате да разберете коя планета ви влияе, разгледайте нашата галерия.

Като се има предвид, че планетите от Слънчевата система са в движение и преминават през всеки един от зодиакалните знаци, следейки вашата планета-управител ще сте наясно какви черти от характера ви ще са отключат.

Позицията, в която се намира вашата планета по зодия и дом, ще ви позволи да разберете повече за бъдещето, което ви очаква.

Зодиакалният знак, където е вашата управляваща планета, ще са качествата, които ще разгърнете и на които може да разчитате, за да вървите към прогрес. Затова е важно да знаете кой е управителят на вашата зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати