Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

Теорията за белите дупки и още странни твърдения на учените

5 от 5 Снимки

Зоотеорията


Тази теория предполага, че извънземните съществуват, но никога няма да се покажат пред хората, за да не окажат влияние на човешкото развитие. Според зоотеорията ние сме като животните, които са наблюдавани в зоопарк. Според създателите ѝ извънземните ще ни се покажат едва когато достигнем определено ниво на развитие.

Въпреки целия прогрес хората винаги са гледали с недоверие на учените. Смятали са ги за странни и в много случаи за луди. Разбира се това трае само до мига, в който хоратa видят, че учените са прави.

Винаги е имало странни научни теории. Някои са толкова необичайни, че обикновеният човешки мозък не може да ги проумее и ги отхвърля с лека ръка. Никой не си е представял и в най-смелите си мечти в миналото, че човек може да полети, да напусне Земята и дори да стъпи на Луната. Всичко това обаче вече е факт.

Представяме ви в следващата галерия няколко странни научни теории, които повечето приемат с присмех, но нищо чудно в близко или далечно бъдеще да бъдат поредните неща, които са част от ежедневието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати