В живота си срещаме 4 типа сродни души
The 4 Kinds of Soul Mates we Meet in our Lives
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»В живота си срещаме 4 типа сродни души

В живота си срещаме 4 типа сродни души

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k939
1 от 4 Снимки

1. Сродните души, които лекуват


Когато настъпи моментът да излекувате свои стари травми или да се разделите с навици, които ви вредят, ще срещнете човек, който да ви мотивира за тази цел. Сродните души, които лекуват, се появят, за да ви извадят от зоната на комфорт и да ви помогнат да се сбогувате с онези модели на поведение, които ви дърпат назад;
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Сродната душа е духовна половинка, която се появява в живота ни, за да ни учи. Много хора погрешно определят сродната душа като човека, в когото ще са влюбени цял живот, а той може да е лице, което ги наранява, за да им даде ценен урок.

Тези духовни партньори, които съпровождат житейския ни път, винаги се появяват в точния момент. Но ако очаквате предимно романтика, може да останете много разочаровани.

Сродната душа винаги носи със себе си конкретен урок, за който е дошло време да усвоите. Важно е да разберете информацията, с която идва при вас, за да се освободите от старите предразсъдъци и навици.

Може да срещнем четири типа сродни души, към които трябва да отворим ума си, дори и урокът, с който идват, да е неприятен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest