Какво ни очаква с ретроградността на Юпитер във Везни

Ретрограден Юпитер

От 6 февруари до 9 юни Юпитер ще се движи на обратен ход във Везни и през тези месеци са възможни забавяния, свързани с образование, пътувания зад граница, юридически въпроси и други дела от сферата на Юпитер.

В астрологията Юпитер е символ на просперитета, късмета, пътуванията в чужбина, висшето образование, религията и закона. Също така планетата се свързва с желанието ни за свобода и проучване на нови територии.

Когато се движи във Везни – знакът на партньорствата, характеристиките на планетата се придава на всякакви вид взаимоотношения – любовни, делови и приятелски.

При ретроградното движение на най-голямата планета в Слънчевата система трябва да обърнем по-голямо внимание на личното ни развитие. Имаме шанс да разобличим фалша около себе си и да свалим маските на много неискрени хора.

Ретроградната фаза на планетата може да открие пред нас и много положителни възможности. До 9 юни ще може да довършим по-лесно от обикновено всички проекти, покровителствани от Юпитер.

Везни

Ретроградният Юпитер във Везни ще извади наяве много философски и духовни тема. Периодът е добър, за да се задълбочите по тези теми и да четете между редовете на обстоятелствата, с които се сблъсквате.

Обратният ход на планетата предразполага и към довършване на стари проекти. Следващите месеци ще са отлични за завършване на вече започнато образование или курс, за пътуване, което досега отлагахте и възстановяване на стари приятелства или любовни взаимоотношения.

Когато Юпитер е ретрограден, не е препоръчително да започвате дела от материален характер. Засега отложете взимането на заеми, стартирането на инвестиции или започването на нов бизнес.

Но може да се отдадете на благотворителност и да събирате средства за хора, които са в по-неизгодно положение от вашето.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари