Разберете коя е вашата огледална зодия, за да се поправите

1 от 6 Снимки

1. Овен-Везни


Зодия Овен трябва да развиват и качествата на зодия Везни, а зодия Везни – на зодия Овен. Овните трябва да усвояват от търпението, съобразителността и тактичността на Везните. Огнената зодия трябва да се научи на повече мекота в човешките взаимоотношения и да търси чуждото мнение, а не да решава всичко сам.

Везните, от друга страна, трябва да се научат на повече спонтанност. Да не се двоумят толкова върху решенията си, а да са по-импулсивни. Въздушната зодия може да се учи от Овните и на независимост, вместо непрекъснато да търсят човек около себе си, който да ги поведе;

Всеки, който малко или много се интересува от астрология, знае, че една от житейските му мисии е да развие качествата на зодиакалния знак, под който е роден. Това обаче не е цялата истина.

Освен да изявяваме характеристиките на нашия слънчев знак, трябва да развиваме и неговите напълно противоположни, за да балансираме плюсовете и минусите си.

Да се стремим към качества, които не са типични за нашия нрав, често се оказва много трудна задача. Но според астрологията една от причините да сме на тази земя, е да се учим, като попиваме нови знания.

Науката за съзвездията и преражданията казва, че всяка зодия има свое огледало. Мисията на живота ни е да развием както зодиакалните ни качества, така и тези, които са им огледални.

Тези два типа хора са напълно противоположни на пръв поглед, но ако се учат един от други, е много по-вероятно да прогресират. Разгледайте галерията горе и разберете коя е вашата огледална зодия и какво трябва да взаимствате от нея за ваше добро.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати